Hoe het werkt

1 KIES EEN GESCHIKTE AUTO UIT HET UITGEBREIDE AANBOD

Wij bieden een uitgebreid autolease assortiment aan van verschillende merken en modellen. U kunt op verschillende manieren een offerte aanvragen voor autolease. Ten eerste is het (binnenkort) mogelijk om een leaseauto volledig zelf samen te stellen met onze automodule. Tot dat de automodule LIVE is ontvangen wij graag de specificatie van uw gewenste leaseauto per mail. Daarnaast is het mogelijk om te zoeken in ons actuele en regelmatig variërende actie aanbod. Wij denken graag met u mee indien er specifieke wensen zijn waarbij we geen enkele uitdaging uit de weg gaan.


2 VERWIJZING

Sinds 1 november 2018 werken wij samen met AutoleaseCenter. Samen met ALC realiseren wij de beste inkoopcondities die 1 op 1 aan u worden overgedragen. Nadat u uw leasevorm en leaseauto heeft geselecteerd wordt u automatisch doorgelinkt naar de website van AutoleaseCenter. U kunt hier uw aanvraag afronden waarbij op de achtergrond direct uw collectieve inkoopcondities worden gekoppeld aan uw offerte.


3 BINNEN 1 DAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE IN JE MAILBOX

Op de autodetailpagina staan de specificaties van de leaseauto. Hier hebben wij ook de autolease tarieven vermeld bij de verschillende looptijden van de lease auto’s. U kunt nu eenvoudig vrijblijvend uw autolease offerte aanvragen. Deze sturen wij u vervolgens binnen 1 dag per mail toe.


4 AANVRAAG DOORNEMEN

LeaseCollect staat bekend om haar persoonlijk toegevoegde waarde en wij vinden het dan ook prettig om de autolease offerte telefonisch met u te bespreken. Binnen enkele dagen nemen wij dan ook contact met u op zodat we de eventuele vragen kunnen beantwoorden. 


5 KEUZE BESTE OFFERTE

Wij gaan voor u de offertes uitwerken via maximaal 5 verschillende leasemaatschappijen en u ontvangt het beste voorstel van ons.


6 AKKOORD

Als u akkoord geeft op de offerte volgt vervolgens de financiële acceptatieprocedure. Deze procedure zal enkele dagen in beslag nemen.


7 CONTRACT

Na een positieve afronding ontvangt u via LeaseCollect het leasecontract en de bijbehorende mantelovereenkomst. Na ondertekening van de lease documenten volgt de bestelling van de auto bij de geselecteerde dealer.


8 BESTELLING AUTO

De leasemaatschappij met wie de autolease overeenkomst wordt gesloten stuurt een bevestiging aan de leverancier en de auto wordt besteld. U ontvangt vervolgens informatie over de verwachte levertijd.


9 ONBEZORGD RIJDEN 

Na aflevering kunt u onbezorgd rijden in uw nieuwe auto. Tijdens de leaseperiode blijven wij uw aanspreekpunt voor commerciële vragen en vragen over het leasecontract. Het contractbeheer (facturatie, onderhoud en schade) wordt uitgevoerd door de leasemaatschappij waar het leasecontract is ondergebracht.