De kracht van samenwerken

De kracht van samenwerken
woensdag 31 oktober 2018 -

Per 1 november is LeaseCollect partner van het AutoleaseCenter collectief. In die hoedanigheid kunnen wij onze klanten nóg meer voordeel bieden, nóg breder adviseren en kunnen wij zelfs de continuïteit van onze dienstverlening beter garanderen.


LeaseCollect
is sinds 2003 een toonaangevend inkoopbureau voor (auto) mobiliteit. Wij vertegenwoordigen het marktpotentieel van honderden leaseklanten en bouwen vanuit deze positie voortdurend aan nog effectievere samenwerkingsverbanden. Door de sterke punten van mensen en bedrijven aan elkaar te verbinden, bereiken wij resultaten die op individueel niveau zelden behaald worden. Dat is onze kracht, dat is waarin wij geloven.

 

AutoLeaseCenter is landelijk gezien een van de belangrijkste lease-intermediairs. Door de effectiviteit van eigen inkoop en de samenwerking met gerenommeerde marktpartijen realiseren zij significante kwantumvoordelen. Naast de centrale functie als collectief inkoopbureau, vormt de organisatie van ALC het hart van samenwerkende (regionale) intermediairs. De bundeling van kennis, inkoopvolume en operationele slagkracht, maakt van AutoLeaseCenter en haar partners een ijzersterke inkoopcombinatie.

 

LeaseCollect “powered by” AutoLeaseCenter

Per 1 november is LeaseCollect partner van het ALC-collectief. In die hoedanigheid kunnen wij onze klanten nóg meer voordeel bieden, nóg breder adviseren en kunnen wij zelfs de continuïteit van onze dienstverlening beter garanderen.

Wat niet verandert zijn de 10 van LeaseCollect, de waarden waarop ons bedrijf sinds 2003 is gestoeld:  


Bent u ook benieuwd welk voordeel wij voor u realiseren? stuur ons een bericht of bel direct

Reageren?

< Terug naar het overzicht