Over ons       

Wij zijn LeaseCollect, het adviesbureau voor (auto) mobiliteit van Marcel Meijer. LeaseCollect werd in 2003 opgericht, maar stoelt op het fundament van jarenlange ervaring die zelfs teruggaat tot in het jaar 1990. In dat jaar trad Marcel als leaseadviseur in dienst van een landelijk opererende leasemaatschappij. Sindsdien heeft hij in LeaseCollect een schat aan ervaring opgebouwd. Hedendaags mobiliteitsvraagstukken, zoals flexibele mobiliteitsbudgetten voor werknemers, behoren zelfs tot de speciale expertise van het bedrijf.

Al deze kennis, van autolease tot multimobiliteit, is oproepbaar binnen de organisatie van LeaseCollect, waar Marcel Meijer de scepter zwaait en met een lach op zijn gezicht zelf de klanten te woord staat. Daar staat hij voor, ook als het gaat om één auto. Want één is nooit te weinig of te min.

Onze missie:

  • Wij zorgen voor substantiële besparingen op uw autokosten;
  • Wij maken uw autobeleid toekomstbestendig;
  • Wij beheren uw wagenpark met ons vizier op lagere kosten en tevreden berijders;
  • Wij harmoniseren uw secundaire arbeidsvoorwaarden terzake het gebruik van zaakauto’s.

Gegarandeerde dienstverlening

  1. LeaseCollect doet zaken met vele bedrijven en heeft in de loop der jaren een belangrijke positie in de mobiliteitsmarkt opgebouwd. Of het nu gaat om auto’s, autolease, of andere vormen van mobiliteit. Dankzij deze unieke marktpositie kan LeaseCollect condities aanbieden die normaal gesproken alleen zijn weggelegd voor grootzakelijke klanten. Daarom weten klanten van LeaseCollect zich verzekert van messcherpe aanbiedingen.
  2. LeaseCollect bouwt op relaties, koerst op loyaliteit en betrouwbaar zakendoen. Daarom belt u ons niet als u alleen geïnteresseerd bent in de laagste prijs. Een aanbieding van LeaseCollect is altijd gebaseerd op de beste prijs èn de meest courante voorwaarden. Want alleen dat schept vertrouwen.
  3. Snel zakendoen is leuk, maar naar tevredenheid zaken doen is beter. LeaseCollect denkt mee met het zoeken naar oplossingen en is niet te beroerd om te investeren in langdurige relaties. Daarom vinden klanten ons een betrouwbare en betrokken partner.

Goede komaf

LeaseCollect maakt deel uit van het in Haarlem gevestigde DMG Automotive BV. Door onze marktpositie en onze kennis van mobiliteit kunnen wij u de beste (lease) oplossingen aanreiken. Persoonlijke aandacht staat hierbij altijd voorop. Wij zijn graag creatief en kunnen in de meeste gevallen zorgen voor degelijk maatwerk. Onze no-nonsens mentaliteit, doen wat de klant voor ogen heeft, maakt ons uw ideale partner. DMG Automotive BV is sinds 2000 in de markt actief als intermediair, bedrijfsadviseur en mobiliteitsarchitect.

Contact